Janice Dickinson paljasti bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin taannoin huonolla menestyksellä käväissyt Janice Dickinson on todennäköisesti maailman tunnetuin mallimamma, jota varsinkin malliurasta haaveilevat pelkäävät. Entinen supermalli on kuitenkin yhä edelleen ikäisekseen huimassa bikinikunnossa, vaikka hänet valittiin taannoin maailman kymmenen rumimman julkkiksen joukkoon.

Talousvaikeuksissa viime aikoina ollut Janice Dickinson on nyt kuvattu rannalla Los Angelesin liepeillä Malibussa. Siellä hän huomasi kuvaajan ja ryhtyi esittelemään erittäin timmiä bikinivartaloaan oikein olan takaa muistaen myös fitness-kisoista tutut poseeraukset.

70-luvulla tunnetuksi tullut ja maailman ensimmäiseksi huippumalliksi itseään nimittävä Janice Dickinson teki näyttävän uran muotilehdissä ja -näytöksissä. Nykyisin hän lienee maailman pelätyin mallimamma. Amerikan huippumalli -ohjelman tuomari on käskyttänyt tiukkasanaisesti mallejaan jo vuosia maailman televisioruuduissa. Dickinson on tottunut kohahduttamaan, ja vuonna 2011 hän sai esimerkiksi porttikiellon julkkisystävänsä hautajaisiin.