Kardashianin perhe teki roisin kotivideon

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kardashianin perheen jäsenet lukeutuvat tällä hetkellä maailman seuratuimpiin realitytähtiin. Perheen siskoksiin keskittyvää realitysarjaa Rikkaat Kardashianit on kuvattu jo yhdeksän tuotantokautta. Nyt rahakas perhe tähdittää kotitekoista musiikkivideota.

Dominikaanisessa tasavallassa lomalla kuvattu musiikkivideo on tehty edesmenneen Notorious B.I.G. -rap-artisin kappaleeseen Hypnotize. Videolla tanssimassa nähdään perheen sisaruksista Kim ja Kourtney ja teini-ikäiset Kendall ja Kylie. Oman osuuteensa taideteokseen antavat myös tyttöjen veli Rob, perheen äiti Kris, tämän olympiaurasta tunnettu aviomies Bruce sekä Kourtneyn poikaystävä Scott Disick.

Vähäpukeisistaan asuistaan tunnetut Kardashianit antavat palaa videolla bikineissä ja muissa antavissa ranta-asuissa. Roisilla musiikkivideolla perhe aukoo suutansa musiikin tahtiin muun muassa huvipurjen kannella. Myös tekorahat lentelevät ilmaan kun miljoonatuloistaan tunnetut Kardashianit tekevät oman videonsa kuuluisaan kappaleeseen.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjan yhdeksäs tuotantokausi pyörähti käyntiin Yhdysvalloissa viime kuussa. Sarjan menestyksen johdosta sen pohjalta on tehty myös kaksi spin-off -sarjaa ja kolmas on parhaillaan suunnitteluasteella. Äskettäin perhe teki 40 miljoonan dollarin sopimuksen televisio-ohjelmansa jatkosta.