Idols-Laura Itkonen rohkeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna Idols-kilpailussa nähtiin semifinaaleihin saakka upeasti selvinnyt Laura Itkonen, joka oli tuolloin otsikoissa poseerattuaan esimerkiksi tyttökalenterissa. Sittemmin Indonesiaan muuttanut Idols-Laura aloitti taannoin Staran bloggaajana.

Laura on herättänyt indonesialaisten kuvaajien huomion näyttävällä vaalealla olemuksellaan, ja Lauran silmät -blogissaan julkaistuissa valokuvissa hänet nähdäänkin poseeraamassa Kenvin Pinardyn rohkeissa mallikuvissa Sumatralla.

– Kenvin Pinardyn kuvauksissa toimin alastonmallina, mutta mitäpä en taiteen vuoksi uhraisi! Minulle oli suuri kunnia päästä tekemään töitä hänen kanssaan, ja kokemus oli ainutlaatuinen. Mallinhommia taitaa olla luvassa jatkossakin, ja Indonesiasta lähteminen tuntuu koko ajan vain vaikeammalta ja vaikeammalta, Laura kertoo kuvauksista.

Lauran silmät -blogi löytyy vauhdikkaine kuulumisineen ja valokuvineen osoitteesta blogit.stara.fi/lauransilmat.