Opettaja läpsi oppilasta kasvoihin – otti mallia Morsiusneidot-elokuvasta

Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Ihmiset ottavat välillä elokuvista mallia erikoisiin temppuihinsa. Toimintaelokuvien stunttien tai romanttisten komedioiden kosintakohtausten toistamisen sijaan eräs yhdysvaltalaisopettaja on nyt erään oppilaan harmiksi ottanut mallia Morsiusneidot-elokuvaa.

TMZ-sivusto kertoo, kuinka Malibu High School -koulua käyvä Dionne Evans raportoi poliisille opettajansa käytöksestä. Evansin ahdingon takana on tapahtumaketju, joka sai alkunsa hänen unohdettuaan opettajan vaatimuksista huolimatta vihkonsa kotiin. Tästä kimpaantuneena opettaja käski tyttöä seisomaan luokan edessä, jonka jälkeen hänen kerrotaan läpsäisseen Evansia yhteensä kuusi kertaa kasvoihin.

– Oletko nähnyt Morsiusneidot, opettaja kysyi oppilaalta ennen väitettyä läpsimistä.

Kommentillaan opettaja viittasi elokuvan kohtaukseen, jossa näyttelijätär Melissa McCarthyn Megan-hahmo läpsii kasvoille Kristen Wiigin esittämää Annieta. opettajan kerrotaan kirjallisesti pyytäneen anteeksi tekoaan, mutta Evansin perhe on kuitenkin ottanut yhteyttä asianajajaan saadakseen oletettavasti rahallisia korvauksia tapahtuneesta. Viranomaiset tutkivat yhä välikohtausta.