Ohhoh, robotit tanssivat Michael Jacksonia samaan tahtiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popin kuninkaan Michael Jacksonin äkillisen menehtymisen jälkeen monet tahot ovat kunnioittaneet hänen tanssitaitojaan esimerkiksi erilaisten tanssitapahtumien ja -videoiden kautta. Nyt eräs robotteja valmistava firma on julkaissut verkossa videon, jossa ryhmä robotteja matkii Jacksonin tanssityyliä.

Verkkovideolla Aldebaran Robotics -yrityksen ohjelmoidut robotit tanssivat Michael Jacksonin legendaarisen Thriller-kappaleen tahdissa. Robotit esittävät Jacksonin tunnetuksi tekemän koreografian. Robotit on ohjelmoitu siten, että ne liikkuvat täydessä synkroniassa.

Ohjelmoijat todistavat asian ottamalla yhden roboteista sivuun ja laittamalla sen istumaan maahan. Se kuitenkin nousee pian taas ylös ja toistaa tanssiliikkeitä samanaikaisesti muiden robottien kanssa.