Saudiprinsessalla 6,2 miljoonan hotellilasku – pakeni maksamatta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Monia on varmasti joskus houkutellut ajatus ravintolasta tai hotellista maksamatta lähtemisestä. Saudi-Arabian prinsessalla Maha Al-Sudairilla ajatukset muuttuivat myös teoiksi, sillä prinsessa on jäänyt kiinni yrittäessään livistää hotellista maksamatta huimaa laskuaan.

Daily Mail -lehti kertoo, kuinka prinsessa Al-Sudairi yritti huomaamattomasti poistua ranskalaisesta Shangri-La -luksushotellista 60 alaisensa kanssa maksamatta laskuaan. Prinsessa oli saanut aikaan yli kuuden miljoonan euron laskun yli viisi kuukautta kestäneen viipymisensä aikana. Puoli neljän aikaan aamuyöllä lähtöä tehnyt prinsessa pisti kuitenkin heti hotellin työntekijöiden silmiin, ja he soittivat paikalle poliisit.

Leveää elämää viettävä prinsessa Al-Sudairi vetosi kuitenkin diploomattiseen koskemattomuuteensa, jonka avulla hän sitten lopulta pääsikin pälkähästä. Saudi-Arabian kruununprinsi Nayef bin Abdulazizin ex-vaimo tunnetaankin maksamishaluttomuudestaan ympäri Eurooppaa. Naisen kerrotaan vuosien varrella kerryttäneen miljoonien eurojen edestä maksamattomia laskuja hotelleissa ja luksusliikkeissä.

Pelkästään Pariisissa kerrotaan olevan jopa 30 vaatekauppaa, jotka ovat kimpaantuneet prinsessan katteettomista shekeistä. Hotellin miljoonalaskun tiimoilta poliisi ei kuitenkaan voi ryhtyä toimenpiteisiin neitokaisen diplomaattisen koskemattomuuden takia. Pariisin poliisi aikookin pyytää Saudi-Arabian suurlähetystöstä apua laskun maksamiseksi.