Nettisensaation tekijä on poissa – Trololo-mies menehtyi sairaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa julkaistiin vuosia sitten arkistovideo venäläisestä lauluesityksestä, josta tuli nopeasti suuri nettihitti. Videota ryhdyttiin kutsumaan nimellä Trololo ja se sai nopeasti yli kymmenen miljoonaa katselukertaa. Sittemmin hittivideon alkuperäinen tekijä Eduard Khil nähtiin uudellakin videolla.

Nyt Eduard Khilin kerrotaan menehtyneen Pietarissa 77-vuotiaana. Ria Novosti -lehden mukaan hän kuoli sairaalassa halvauksen jälkioireisiin. Alla olevalla videolla hänet nähdään laulamassa Trololo-kappalettaan pari vuotta sitten.

Trololo otettiin taannoin vuonna mukaan myös maailman suosituimpiin animaatiosarjoihin lukeutuvan Family Guyn jaksoon. Kyseisessä kohtauksessa sarjan hahmot ovat baarissa, jossa kyseisen kappaleen esittäjä toimii ravintolan tarjoilijana ja ryhtyy laulamaan nettivideosta tuttua sävelmää. Lopulta koko baari ryhtyy laulamaan samaa kappaletta.