Adele pelkää poikaystävien kostoa: ”P**kantaisin alleni jos he tekisivät niin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Laulajatähti Adele joutui taannoin ilkeiden kommenttien kohteeksi, kun muotisuunnittelija Karl Lagerfeld kommentoi laulajan olevan hänen mielestään “hieman liian lihava”. Lausunnosta aiheutui kohu, jonka jälkeen laulajatar ilmoitti aloittaneensa dieetin.

Nyt 24-vuotias Adele on kertonut kärsivänsä erikoisesta pelosta. Nainen on nimittäin saanut moniin hittikappaleisiinsa inspiraatiota ex-poikaystävistään. Tähti pelkääkin hänen entisten miestensä tekevän vielä saman tempun, ja kirjoittavan kappaleita hänestä.

– Paskantaisin alleni, jos he tekisivät niin minulle. Kaikkihan tietäisivät, että laulut kertoisivat minusta. Omissa kappaleissani henkilöt pysyvät anonyymeina, kertoo Adele The Sun -sivustolle.

Laulajatar kertookin katuvansa sitä, että hän on ollut niin avoin kappaleidensa sanoituksissa. Adelen tekee mieli perua joitakin ex-miehistään sanomiaan asioita. Hän kuitenkin perustelee tekstejään sillä, ettei koskaan tiennyt nousevansa maailmanlaajuiseen suosioon.

Soul-laulaja Adele teki helmikuussa näyttävän paluun kyseisessä Grammy-palkintogaalassa pitkän sairauslomansa jälkeen. Neitokainen voitti peräti kuusi Grammy-palkintoa, joista yksi oli Vuoden albumi. 21-albumillaan supertähdeksi noussut Adele joutui viime vuonna leikkaukseen, jossa hänen äänihuulistaan poistettiin hyvälaatuinen kasvain.