Amerikan oudoimmat kaupunkien nimet listattiin: Asuisitko Idiotvillessa?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla riittää erilaisia huvittavalla tavalla nimettyjä paikkoja ja kaupunkeja, joiden nimi aiheuttaa varmasti naurunpyrskähdyksiä ainakin vierailevissa turisteissa. Nyt Oddee-sivusto listasi Amerikan hauskimmat kaupunkien nimet.

Kuva: www.cityofcumming.net

Monet nimetyistä paikoista huvittavat tuhmuudellaan. Georgiasta löytyy esimerkiksi Cumming-niminen paikka, joka viittaa miehiseen kliimaksiin. Niin ikään Pennsylvaniassa on paikka nimeltä Climax, joka viitannee seksuaalisen aktin nautinnolliseen loppuhuipentumaan. Beaver Lick -nimelläkin on kaksimielinen merkitys, sillä se viittaa paitsi majava-eläimeen, myös naiselle annettavaan suuseksiin. Katso koko lista tästä.

Omanlaisensa tunnelman kaupungille antaa Satan’s Kingdom -nimi, joka ei jätä epäilyksen varaan, ketä paikalliset kunnioittavat johtajanaan. Onkohan Oregonissa sijaitseva Idiotville ansainnut nimensä vähä-älyisempien asukkaidensa vuoksi? Toad Suck -nimiseen kaupunkiin ei välttämättä tee mieli muuttaa, sillä sen nimi tarkoittaa käännettynä haisevaa rupikonnaa.