Disney-kaunotar Scary Movie 5 -elokuvan päätähdeksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuosituista High School Musical -teinileffoista tunnetuksi tullut Hollywood-kaunotar Ashely Tisdale vietti leffasarjan jälkeen hieman hiljaiseloa julkkismaailmasta, mutta on sittemmin taas aktivoitunut työrintamalla. Ashley erosi taannoin tuottaja Scott Speeristä.

Nyt 26-vuotiaan näyttelijättären uutisoitiin saaneen roolin suositun Scary Movie -elokuvasarjan viidennestä osasta. Cinema Blend -sivuston mukaan Ashley Tisdale tulee olemaan yksi elokuvan päätähdistä. Scary Movie 5 -elokuvan tiedetään parodioivan muun muuassa menestyselokuva Black Swania, ja sen kuvaukset alkavat kesällä.

Scary Movie -elokuvat ovat tuottaneet maailmanlaajuisesti 818 miljoonaa dollaria. Menestyneitä kauhuelokuvia parodioivien komediatuotoksien näyttelijäkaartissa on nähty muun muuassa Anna Faris, Charlie Sheen, Carmen Electra, Shannon Elizabeth, Shawn Wayans, Marlon Wayans, Craig Wayans ja Regina Hall. Neljässä Scary Movie -elokuvassa nähty Anna Faris ei huhujen mukaan tule tähdittämään viidettä osaa.