Lauren Pope julkaisi bikinikuvansa netissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kuluneen talven aikana kovaa nousua viihdemaailmassa tehnyt DJ-kaunotar Lauren Pope on nähty useita kertoja esiintymässä keikoillaan ja mallikuvauksissa myös yläosattomissa. Nykyisin neitokainen tunnetaan erityisesti suositusta The Only Way Is Essex -realityohjelmasta.

Nyt 28-vuotias Lauren Pope on julkaissut yli 600.000 Twitter-seuraajansa mieliksi bikinikuvansa. Vaalea kaunotar nähdään nettikuvassa turkoosinvärisissä bikineissä, joiden yläosan hapsut toimivat neitokaisen silikonirintojen lisäksi katseiden kääntäjänä. Kuvassa esiintyy myös Lauren Popen ystävä ja kollega Chloe Sims.

Brittiläinen Lauren Pope kauhistui taannoin, kun hän kuuli rintojensa täytteenä olevan vaaralliset ranskalaiset PIP-silikonipussit. Hän poistatti implantit ja kasvatti sittemmin poveaan DD-kuppikokoon. Vuonna 2007 Nuts-lehti nimesi Lauren Popen maailman seksikkäimmäksi tiskijukaksi.