Nicole Scherzinger nautiskeli bikineissä formulatähden seurasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka maailman seuratuimpiin julkkispareihin lukeutuvat Lewis Hamilton ja Nicole Scherzinger ovat parhaillaan lomailemassa Portofinossa, Italiassa. Samalla he kumosivat huhut suhteen säröistä, sillä pari on näyttänyt olevansa rakkauden kukkuloilla.

Nyt F1-tähti Lewis Hamilton ja Pussycat Dolls -laulaja Nicole Scherzinger nähdään nauttimassa olostaan myös uima-altaalla ja hotellihuoneensa parvekkeella. Molemmissa paikoissa he eivät saaneet näppejään irti toisistaan ja näyttivät kuin vastarakastuneilta. Nicole nautiskeli olostaan uima-altaalla bikineissä.

Hamiltonin ja Scherzingerin suhteessa on ollut ylä- ja alamäkiä ennenkin, ja julkkispari on syyttänyt ongelmistaan on-off -suhteestaan kiireistä elämäntyyliään. Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona julkisuuteen noussut Nicole Scherzinger esiintyi vielä taannoin Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman tuomarina.