Natalia Vodianova on maailman seksikkäin jalkapallotähti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäjällä riittää kauneutta, sillä taannoin listattiin 50 seksikkäintä venäläistä julkkisnaista. Listan ykkössijalla komeilee jalkapallotähti Cristiano Ronaldon tyttöystävä, malli Irina Shayk. Toista sijaa pitää tenniskaunotar Maria Sharapova ja kolmanneksi on yltänyt huippumalli Natalia Vodianova.

Nyt Natalia Vodianova voidaan hyvällä syyllä nimittää maailman seksikkäimmäksi jalkapalloilijaksi, sillä hän otti viikonloppuna osaa Play 4 Life -hyväntekeväisyysotteluun Moskovassa. Futisvarusteet ylleen vaihtanut supermalli vangitsi varmasti miespelaajien huomion.

Taannoin supermalli sai kritiikkiä osakseen saapuessaan Harper’s Bazaar -lehden gaalailtaan. Kultaisessa asussa poseerannut tähti paljasti nimittäin hameensa halkiosta karvaiset säärensä, joita ihmeteltiin viihdelehdissä kovasti. Natalia Vodianova sai gaalassa kunnianosoituksen varainkeruustaan lasten leikkipuistojen rakentamiseen Venäjällä ja nykyisessä kotimaassaan Iso-Britanniassa. Hän tekee myös työtä kansainvälisessä kampanjassa, jolla halutaan lisätä tietoa kuuroudesta. 29-vuotias Natalia Vodianova on nykyään myös ruotsalaisen Oriflamen hajuveden mainoskasvo.