Nicole Coco Austinin muodot varastivat huomion

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole “Coco” Austin tuli alunperin tunnetuksi hiphop-tähti Ice T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon rohkeiden poseeraustensa ansiosta. Nykyisin julkkispari tekee omaa realityohjelmaansa, jossa päästään kurkistamaan heidän elämäänsä.

32-vuotias julkkiskaunotar tunnetaan paljastavista poseerauksistaan, joita nähdään useasti nettikuvissa. Neitokainen on jälleen esitellyt muhkeaa takamustaan Twitter-otoksessa, jossa hän herättelee faniensa mielenkiintoa rokkaavalla tyylillä. Cocon peppu on luonnollisesti otoksessa pääosassa, ja kireä alusasu uppoaakin huomiota herättävästi kaunottaren ahteriin.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.