Huh, Alicia Keys kuin Bond-tyttö – katso bikinikuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supertähti Alicia Keys asteli taannoin alttarille pitkäaikaisen miesystävänsä Swizz Beatzin kanssa, ja hääjuhlien jälkeen pariskunta on viettänyt pääasiassa rauhallista perhe-elämää perheenlisäyksenkin merkeissä. Viime aikoina Alicia on aktivoitunut julkisuudessa.

Nyt laulajatähden aviomies on julkaissut Twitter-blogissaan kuvan, jossa nähdään 31-vuotias Alicia Keys. Kuvassa yhden lapsen äidillä on päällään pienet bikinit. Kaunottaren vartalo on kuvan perusteella todella lihaksikkaassa kunnossa, ja hänen aviomiehensä näyttääkin olevan ylpeä rakkaastaan.

– Minun Bond-tyttöni, Swizz Beatz kirjoitti kuvatekstissä Twitter-blogissaan.

Amerikkalainen Alicia Keys, oikealta nimeltään Alicia Augello Cook, aloitti soittamisen ja laulamisen jo seitsemänvuotiaana. Varsinainen läpimurto tapahtui vuonna 2001, jolloin hän oli yksi maailman myydyimmistä naisartisteista Songs In A Minor -debyyttialbumin myytyä yli 12 miljoonaa kappaletta. Hänellä on Egypt Daoud Ibarr Dean -niminen poikalapsi aviomiehensä kanssa.