Celine Dion Titanic-hitistään: ”Se voi tehdä minut sairaaksi”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Oscar-palkittu näyttelijätär Kate Winslet ihmetytti aiemmin tänä vuonna, kun hän paljasti mielipiteensä Titanic-elokuvan tunnuskappaleesta My Heart Will Go On. Tähden mukaan maailman menestyneimpiin ja myydyimpiin kappaleisiin lukeutuva biisi oksettaa häntä.

Nyt 44-vuotias Celine Dion kertoi televisiohaastattelussa ymmärtävänsä Kate Winsletin mielipiteen My Heart Will Go On -tunnuskappaleesta. Laulajadiivan mukaan hän on nimittäin esittänyt kyseisen kappaleen jo niin monta kertaa, että lukumäärien laskeminenkin voi tehdä hänet sairaaksi. Dionin mielestä onkin hyvä, ettei Kate Winslet ole joutunut laulamaan hittibiisiä.

– My Heart Will Go On -kappale antoi minulle mahdollisuuden olla osana klassikkoa, joka tulee elämään ikuisesti. Olen laulanut kappaleen niin monta kertaa, että niiden kertojen laskeminen voi tehdä minut sairaaksi. Jos Kate Winslet tuntee oksentavansa biisin kuultuaan, niin onneksi hän ei ole joutunut laulamaan sitä, Celine Dion kertoi Today-keskusteluohjelman haastattelussa.

Kanadalainen Celine Dion, koko nimeltään Celine Marie Claudette Dion, on yksi maailman tunnetuimpia supertähtiä. Hän tuli ranskankielisessä maailmassa tunnetuksi jo teinitähtenä, kun hänen silloinen managerinsa Rene Angelil panttasi talonsa tuottaakseen Celinen esikoisalbumin vuonna 1981. Myöhemmin Dion meni Angelilin kanssa naimisiin ja heille syntyi vuonna 2010 kaksospojat. Hänen tunnetuimpia hittejä ovat My Heart Will Go On ja The Power Of Love.