Ilary Blasi vangitsi miesten huomion rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialainen mallikaunotar Ilary Blasi ei ole vielä onnistunut nousemaan mallimaailman kärkikaartiin, mutta kotimaassaan hän on seurattu julkkistähti. Erittäin monipuolisen uran tehnyt kohukaunotar voi hyvinkin saada pian myös kansainvälistä huomiota.

Nyt Ilary Blasi on kuvattu Miami Beachilla, jossa paparazzit huomasivat hänen upean vartalonsa, joka sai kuvaajien lisäksi myös ainakin miesten jakamattoman huomion.

30-vuotias italialainen malli Ilary Blasi aloitti julkisen uransa jo kolmevuotiaana, jolloin hän näytteli ensimmäisessä televisiomainoksessaan. Viisivuotiaana vuorossa oli jo ensimmäinen rooli elokuvassa David & David. 17-vuotiaana hän osallistui Miss Italia -kisoihin. 20-vuotiaana malliura käynnistyi alastonkuvilla ja jatkui lopulta muotinäytösten catwalkeille. Blasi avioitui vuonna 2005 jalkapallotähti Francesco Tottin kanssa.