Vankilatuomio uhkaa Lost-tähteä – määrättiin pakkohoitoon

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomessakin suositusta Lost-televisiosarjasta tuttu näyttelijä Matthew Fox joutui taannoin negatiivisiin uutisotsikoihin pahoinpideltyään naisen erään baarin ulkopuolella. Sittemmin televisiotähden entinen työtoveri Dominic Monaghan haukkui näyttelijää julkisuudessa naistenhakkaajaksi.

Nyt 45-vuotiaan ongelmaisen näyttelijän uutisoitiin joutuvan vieroitushoitoon. Matthew Fox voi nimittäin joutua vankilaan rattijuopumuksesta ja pahoinpitelyistä, jos hän ei suorita vuoden aikana oikeuden määräämää hoito-ohjelmaa. Syyttäjä Cliff Lunin mukaan syytteet vedetään pois, jos tähti suorittaa päihdevieroituksen onnistuneesti.

– Matthew’n pitää käydä terapiassa alkoholin käyttönsä takia sekä suorittaa hoito-ohjelma. Syytteet vedetään pois, jos hän suorittaa määrätyt toimenpiteet vuodessa, syyttäjä kertoi People-lehdelle.

Matthew Fox joutui taannoin seksiskandaalin keskiöön, kun eräs strippari väitti näyttelijän pettäneen vaimoaan hänen kanssaan ollessaan kuvausmatkalla Oregonissa. Televisiotähti kiisti väitetyn seksiskandaalin Playboy-lehdessä. Näyttelijä on ollut naimisissa Margherita Ronchin kanssa jo 20 vuoden ajan, ja pariskunnalla on kaksi lasta.