Räppiklassikosta tehtiin Tampere-versio – tietenkin Hervannasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-musiikin suurimpiin legendoihin lukeutuva Coolio käväisi taannoin esiintymässä Suomessa. Tuolloin hän nousi lavalle myös Tampereella. Gangsta’s Paradise -klassikostaan parhaiten tunnettu supertähti on nyt saanut tamperelaisilta räppäreiltä tunnustuksen cover-version muodossa.

Tamperelaiset suomiräppärit Mc Mane ja Sarkastinen ovat tehneet Gangsta’s Paradise -kappaleesta oman tamperelaisen version, joka sijoittuu teemansa mukaisesti tietenkin Tampereen Hervantaan. Parivaljakko haluaa korostaa, että Gangsterien paratiisi -nimisen kappaleen tarina ja video ovat fiktiivisiä, vaikka videon lopussa käydään myös kirkossa rukoilemassa.

– Koko tuotantomme on melko tunnepohjaista ja oman elämän ympärillä pyörivää asioiden käsittelyä ja purkamista, niin ajattelimme nyt kokeilla millaisen vastaanoton tällainen musiikkityylin ja idean täysi täyskäännös saa ihmisiltä. Eikä sitä itselläkään ole aina ollut niin helppoa ja auringonpaisteista mitä ulkoapäin saattaisi luulla, duo toteaa tiedotteessaan.