Nainen palasi armeijakomennukselta: Lemmikkikoira sekosi onnesta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

YouTube-palvelu on pullollaan videoita, joissa nähdään armeijasta palaavien miesten ja naisten onnellisia jälleenkohtaamisia perheenjäsentensä kanssa. Nyt verkossa on julkaistu ihastuttava video erään naispuolisen armeijasta palanneen sotilaan ja hänen lemmikkikoiransa jälleennäkemisestä.

Puoli vuotta armeijakomennuksella ollut Amanda-niminen nainen nähdään nettivideon alussa kotitalonsa edustalla. Maastopukuun pukeutunut nainen kävelee pian ulko-ovesta sisään ja kutsuu lemmikkikoiraansa nimellä. Beagle-rotuinen koira makaa jähmettyneenä pedissään, kun hän näkee emäntänsä.

Nettivideon tekstin mukaan lemmikkikoira oli vasta pentu, kun nainen lähti armeijakomennukselle. Lähes täysikasvuiseksi kasvanut koira näyttää kuitenkin videon perusteella tunnistavan emäntänsä. Hauva nimittäin alkaa muun muuassa vinkumaan naisen sylissä. Lisäksi jälleennäkemisestä innostunut koira juoksentelee edestakaisin lattialla häntää heiluttaen.