Nicole Coco Austin pulahti uimaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole “Coco” Austin tunnettiin aiemmin lähinnä hiphop-tähti Ice T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon ja pariskunnalle myös oman realityohjelman. Hollywoodin mittapuussa hän on siis kovan tason julkkistähti.

32-vuotias Coco esittelee julkkismaailman muhkeimpiin kuuluvaa takamustaan aika ajoin verkossa julkaisemiensa otosten kautta. Nyt tähti on Twitter-kuvan mukaan nauttinut vesileikeistä. Cocon uintitaidot eivät olleet aivan kohdallaan, eikä pulleasta peräsimestä ollut tällä kertaa apua. Julkkiskaunotar oli kiinnittänyt lasten kellukkeet reisiinsä takamuksensa jatkeeksi, ja näyttää kuvan perusteella pysyvän niiden avulla pinnalla.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.