14 lapsen äiti masturbointivideolla – promokuva päätyi jo nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka neljäntoista lapsen maailmankuulu äiti Nadya Suleman, eli Octomom, joutui pyörtämään aikaisemman lupauksensa ja tähdittämään aikuisviihdettä pelastaakseen perheensä talouden. Se pelastikin perheen tilanteen, mutta vain hetkeksi.

Nyt Nadya ”Octomom” Suleman on nimittäin jo ehtinyt tuhlata videosta saamansa 600.000 dollaria, vaikka lopputuote on vasta tulossa myyntiin. Nyt Wicked Picturesin tuottaman videon ensimmäinen promokuva on tällä viikolla vuotanut julkisuuteen, ja siinä Octomom nähdään makoilemassa sohvalla bikinit yllään. Julkisuudessa Octomom on kertonut masturbointivideon tekemisen olleen vapauttava kokemus.

Videon tekemisen jälkeen Octomom on jo ryhtynyt riisumaan rahasta ansaitakseen lisää rahaa. Hänet on kiinnitetty strippariksi West Palm Beachillä sijaitsevaan T’s Lounge -ravintolaan, jossa hän esiintyy ensimmäisen kerran 11. – 15. heinäkuuta. Ilmoituksen mukaan perheenäiti riisuu yläosattomiin, eli ei tule esiintymään kokonaan alastomana.