Poliisi ei estänyt koulukiusaamista: Äiti kuristi tyttärensä kiusaajaa – poliisi pidätti

Ohhoh! · Stara.fi

Koulukiusaaminen on ollut jo pitkään kuuma puheenaihe Suomessa ja muualla maailmassa. Sitä vastaan on kampanjoitu näyttävästi, mutta tulokset eivät ole kehuttavia. Äskettäin räppäri Dappy kehotti lyömään koulukiusaajia, jos kiusaaminen ei muuten lopu. Nyt eräs amerikkalainen äiti onkin ottanut oikeuden omiin käsiinsä.

46-vuotias perheenäiti Debbie Piscitella joutuu nimittäin todennäköisesti oikeuteen, koska hän otti kiinni tyttärensä koulukiusaajan ja antoi tälle opetuksen. 14-vuotias poika oli kiusannut Piscitellan 13-vuotiasta tytärtä, eikä kiusaamista saatu yrityksistä huolimatta loppumaan. Tämä siitä huolimatta, että äiti oli ilmoittanut asiasta sekä koululle että poliisille. Lopulta äiti sai tarpeekseen, kun poika julkaisi Facebookissa viestin, jossa haukkui tyttöä ”läskiksi valaaksi”.

Äiti ja tytär olivat ostoskeskuksessa, kun he huomasivat kiusaajan olevan myös paikalla. Äiti menetti heti malttinsa ja juoksi pojan luokse. Hän vaati poikaa lopettamaan tyttärensä kiusaamisen, mutta poika totesi ettei aio lopettaa. Silloin äiti ryhtyi kuristamaan koulukiusaajaa. Myöhemmin samana päivänä pojan perhe teki asiasta rikosilmoituksen, jonka perusteella poliisi pidätti naisen. Äiti kertoi tarinansa Good Morning America -ohjelmassa.