Spice Girls -tähdet suivaantuivat – kuningatar ei kutsunut esiintymään

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Spice Girls -yhtye on maailman menestynein tyttöbändi, sillä kuuluisat “maustetytöt” ovat myyneet maailmanlaajuisesti yli 75 miljoonaa albumia. Takavuosien popsuosikki hajosi vuonna 2000, mutta yhtye esiintyi yhdessä kiertueella jo vuonna 2007. Nyt bändin jäsenet ovat saaneet kovan kolauksen kuninkaalliselta taholta.

Mel B:n paljastuksen ansiosta selvisi taannoin, että bändi odotti pääsevänsä esiintymään kuningatar Elisabethin juhlapäivän konsertissa. 4. kesäkuuta järjestetyt juhlallisuudet menivät kuitenkin yhtyeeltä sivu suun, kun bändin tytöt eivät saaneetkaan esiintymiskutsua Britannian kuninkaalliselta perheeltä. Spice Girls -tyttöbändin jäsenet ovat kukin tahollaan kommentoineet tilannetta.

– On todella surullista, ettei Spice Girls ollut osana kuningattaren juhlatilaisuutta. Se särkee sydämeni, odotin tilaisuutta niin paljon. Katsoin juhlia televisiosta ja ne näyttivät upealta, kirjoitti Mel B Twitter-blogissaan.

Melanie Chisholm harmitteli kirjoituksessaan, ettei päässyt osallistumaan Buckinhamin palatsin juhlallisuuksiin. Emma Bunton otti myös tilanteen raskaasti, ja välitti Twitter-sivuillaan faniensa tyrmistyneitä viestejä, joissa he ihmettelivät bändin kohtelua. Osa yhtyeen jäsenistä vaikutti kuitenkin suhtautuvan asiaan kevyesti, sillä Geri Halliwell ja Victoria Beckham eivät ole kommentoineet koko kohua sanallakaan.

Britannialaiseen Spice Girls -yhtyeeseen kuuluivat Melanie Brown, Geri Halliwell, Emma Bunton, Victoria Beckham ja Melanie Chisholm. Tyttöbändin tunnetuin kappale on heidän debyyttisinglensä Wannabe. Yhtyeen hajottua poptähdet ovat edelleen seurattuja julkkistähtiä. Esimerkiksi Victoria Beckham on luonut uran muotisuunnittelijana, kun taas Melanie Chisholm on menestynyt yhtyeen jäsenistä parhaiten soololaulajana.