Teinipojalla nolo tanssipari koulun juhlissa – katso kuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinisensaatio Justin Bieberin innokkaimmat ihailijat ovat pyytäneet idoliaan useasti muun muuassa nettivideoiden välityksellä tanssikavaljeerikseen koulun päätöstanssiaisiin. Poplaulaja ei ole kuitenkaan pystynyt toteuttamaan faniensa unelmia kiireisen aikataulun vuoksi.

Nyt 17-vuotias Leon Purvis ihmetytti Glassboro-lukion oppilaita, kun hän ilmestyi koulunsa päätöstanssiaisiin Justin Bieber -pahvinuken kanssa. Lukiolaispoika pyysi vuosi sitten idoliaan tanssiparikseen, mutta hän ei saanut vastausta teinitähdeltä tai tämän työtiimiltään. Niinpä teinipoika päätti juhlistaa merkittävää iltaansa idoliaan muistuttavan pahvinuken kanssa.

Leon Purvisin mukaan hän oli pettynyt siihen, ettei kukaan Bieberin tuotantotiimistä vastannut pyyntöihin, jotka hän esitti yllä nähtävällä videolla. Teinipojan mukaan oli myös loukkaavaa, että erään pikkukaupungin tyttö Cady Eimer pääsi äskettäin Bieberin seuralaisena Billboard-palkintogaalaan. Teinipojan vihamielisten kommenttien tultua julki poptähden manageri Scooter Braun lähetti Leon Purvisille ilmaislippuja Bieberin Believe-kiertueelle.

– Hyviä promeja Leon Purvis. Yksi juttu, mitä et tiennyt. Sinulla on nyt kaksi lippua Believe-kiertueelle, Scooter Braun kirjoitti Twitter-palvelussa.