Ylipainoinen tankotanssijatar tyrmistytti Talentissa – tuomaristo haukkoi henkeään

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikan Talent-kilpailussa on nähty monenlaisia suorituksia, ja osa kilpailijoista on onnistunut suorituksillaan jopa yllättämään tuomariston. Suosittua kykyjenetsintäkilpailua tuomaroivat tällä hetkellä Sharon Osbourne, Howie Mandel ja Howard Stern.

Kuva: YouTube

Nyt erään kilpailijan esitys on saanut tuomariston haukkomaan henkeään. Lulu-niminen 27-vuotias perheenäiti ei arastellut runsaita muotojaan, vaan esitteli yleisölle tankotanssimistaan. Nainen oli verhonnut muhkean kroppansa erittäin paljastavaan asuun, joka teki esityksestä astetta härskimmän.

Tuomaristo kiitteli naista tämän rohkeudesta, mutta häntä ei päästetty jatkoon. Ohjelman juontaja Nick Cannon kuitenkin puolusti rehevää naista, ja kertoi olevansa kilpailijan esityksen inspiraatio. Cannon ja Lulu yllättivät yleisön kiipeämällä vielä takaisin huojuvaan tankoon.

Kuva: YouTube