Pariskunta rakensi huikea majan puuhun – viranomaiset haluavat tuhota

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ainakin takavuosina pikkupojat rakentelivat innoissaan majoja metsiin ja puihin joka kesä. Nykyisin konsolipelit ovat tainneet korvata ulkoleikit, mutta ainakin Kanadassa eräs ikuinen pikkupoika on onnistunut rakentamaan todella upean majan, eli koijan tai koogen.

Kanadan Whistlerissä asuva sovellusasiantuntija Joel Allan käytti vuosina 2008 – 2009 runsaasti aikaa, vaivaa ja rahaa rakentaakseen itselleen ja vaimolleen upean HemLoft-majan korkealle puuhun. Nyt salapaikka nähdään upeissa valokuvissa, jotka ovat pian ehkä ainoa mahdollisuus ihastella miehen kädenjälkeä.

Majan oli tarkoitus pysyä salassa, ja se olisikin ollut tarpeen. Nyt nimittäin rakennusviranomaiset ovat saaneet siitä vihiä ja he vaativat majaa tuhottavaksi. Viranomaisten mukaan maja olisi nimittäin tarvinnut rakennusluvan, jollaista Allan ei ole kuitenkaan hakenut.