Greyn Anatomia -kaunotar käänsi katseet rannalla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Ellen Pompeo ei ole juuri kohuotsikoissa paistatellut, sillä hän on keskittynyt juhlimisen sijaan lähinnä työhönsä ja perhe-elämäänsä. Viime päivinä hän on viettänyt perheineen leppoisaa rantalomaa Mauilla, Havaijilla.

Eilen Ellen Pompeo kuvattiin viikonloppuna Havaijilla yhdessä Stella Luna Pompeo Ivery -tyttärensä kanssa. Kuvista päätellen äidin meno oli välillä hyvinkin vauhdikasta, kun hän singahteli pitkin rantaa tummanvihreissä bikineissään.

42-vuotias Ellen Pompeo on tullut suomalaisille tutuksi suositusta Greyn Anatomia -televisiosarjasta, jossa hän näyttelee Meredith Greyn roolia. Hänen läpimurtoroolinsa oli kuitenkin jo vuonna 2002 ensi-iltansa saanut Moonlight Mile -elokuva, jossa hän näytteli yhdessä Jake Gyllenhaalin kanssa. Sittemmin hän on tähdittänyt lukuisia televisio-ohjelmia ja elokuvia.