Pikkutyttö poseerasi Facebookissa viinapullon kanssa – tässä nolo rangaistus

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook kertoi taannoin, että se joutuu poistamaan keskimäärin 20.000 käyttäjäprofiilia päivässä, koska niiden käyttäjien epäillään olevan alaikäisiä. Nyt eräs alaikäinen tyttö on saanut äidiltään nolon rangaistuksen Facebook-kuvasta.

Perheenäiti sai tietää, että hänen 12-vuotias tyttärensä poseerasi Facebookissa julkaistussa Instagram-kuvassa vodkapullon kanssa. Kuvatekstissä tyttö totesi lisäksi, että ”Toivoisimpa voivani juoda tämän”. Äiti ei ollut julkaisusta lainkaan mielissään ja päätti antaa tyttärelleen opetuksen.

Äiti pakotti tyttärensä kirjoittamaan lapulle viestin ja poseeraamaan sen kanssa uudessa Facebook-kuvassa. ABC Newsin mukaan tytär anoi äidiltään kuvan sijaan selkäsaunaa, mutta se ei auttanut.