Oscar-voittaja esitteli tyttärensä – kaunotar rohkeassa asussa! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin viihdemaailmassa tupsahtelee tasaisin väliajoin julkisuuteen uusia kasvoja, jotka ovat kuitenkin asuneet jo koko elämänsä Hollywoodissa tai Beverly Hillsissä, ja varttuneet suihkuseurapiireissä. Nyt Oscar-voittaja Wally Pfister on tuonut tyttärensä Claire Pfisterin julkkisbileisiin.

Sonyn studioilla Los Angelesin Culver Cityssä järjestetyn 40th Life Achievement Award -tapahtuman vieraana oli myös menestyksekäs käsikirjoittaja Wally Pfister, joka oli ottanut seuralaisekseen tyttärensä Clairen. kuvankaunis Claire Pfister varasti heti show’n isältään, sillä hän oli pukeutunut paljastavaan iltapukuun.

Claire Pfister on jo aloittanut uransa näyttelijänä, sillä hänet nähdään vielä tämän vuoden aikana Batman – yön ritarin paluu elokuvassa. Ensi vuonna vuorossa on elokuva The Bling Ring.