Kimin exä pokasi seksikkään bruneten – kuin Kimin kopio

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen koripallotähti Kris Humphries nousi taannoin seuratuksi julkkikseksi, kun hän alkoi seurustelemaan realitykaunotar Kim Kardashianin kanssa. Pariskunta meni pikavauhtia kihloihin, mutta heidän avioliittonsa kesti vain 72 päivää.

Nyt 27-vuotiaan Kris Humphriesin kerrotaan pokanneen näyttävän bruneten, joka on kuin ilmetty Kim Kardashian. Koripalloilijan uusi tyttöystävä on 25-vuotias Fatmire Sinanaj, joka käyttää myös nimeä Myla. Nainen esittelee antaumuksella muhkeita muotojaan muun muuassa Facebook-kuvissaan.

TMZ-sivuston mukaan pariskunta tapasi toisensa eräässä viiden tähden hotellissa New Yorkissa. Heidän on huhuttu tapailleen toisiaan jo viiden kuukauden ajan. Kris ja Myla bongattiin viikonloppuna nauttimassa rantapäivästä Miamiassa. Koristähden uuden tyttöystävän päällä nähtiin pinkit bikinit.

Kim Kardashianin ja Kris Humphriesin rakkaustarina ikuistettiin kameroille Rikkaat Kardashianit -realitysarjan merkeissä. Pariskunnan julkkisvieraiden värittämiä ökyhäitä seurasi yli kolme miljoonaa katsojaa Heidän tiedetään tienanneen luksushäillään 18 miljoonaa dollaria muun muuassa lehtikuvilla. He kihlautuivat taannoin kuuden kuukauden seurustelun jälkeen.