Outo välikohtaus: Alaston narkomaani riehui supertähden kotitalon edessä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin tähtinäyttelijä Orlando Bloom on keskittynyt viime kuukausina perhe-elämäänsä. Elokuvakomistus nähdään seuraavaksi Legolas-roolihahmona Peter Jacksonin ohjaamassa odotetussa Hobitti-teoksessa. Elokuvan ensimmäinen osa saa ensi-iltansa tänä vuonna 12. joulukuuta.

Nyt Orlando Bloomin ja hänen mallivaimonsa Miranda Kerrin Hollywoodissa sijaitsevan kotitalon edustalla on pidätetty sekopäinen mies. Poliisit nimittäin pidättivät erään huumehouruisen miehen, joka riehui alastomana Hollywood-tähden kotitalon edustalla. Mies oli muun muuassa huutanut, että hän on ”todella pilvessä”.

Poliisien mukaan huumeveikko oli muun muuassa hypännyt pää edellä puskaan, koska hän yritti paeta paikalta. Mies saatiin kuitenkin pantua käsirautoihin ja hänet kuljetettiin poliisivankilaan, Contact Music -sivusto uutisoi. Orlando Bloomin naapurustolla asuu lukuisia tähtiä, kuten Will Ferrell, Jason Statham, Laura Dern ja Charlize Theron.

Brittitähti Orlando Bloom tunnetaan parhaiten rooleistaan elokuvasarjoissa Taru Sormusten Herrasta ja Pirates of The Caribbean. Hän teki näyttelijädebyyttinsä vuonna 1997 elokuvassa Wilde. Miljoonien naisten suosikiksi elokuviensa myötä noussut Orlando Bloom on seurustellut muun muuassa Kate Bosworthin kanssa.