Wow, tältä näyttää 75-vuotias nainen kehonrakentajana – ottaisitko mittaa?

Nettivideot Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ihmiset kiinnittävät yhä enemmän huomiota terveellisiin elämäntapoihin ja kuntoiluun. Nyt eräällä verkkovideolla nähdään 75-vuotias Ernestine Shepherd, joka todistaa esimerkillään, ettei ole koskaan liian myöhäistä aloittaa liikuntaharrastusta.

Nainen on listattu Guinnessin ennätysten kirjaan maailman vanhimmaksi naispuoliseksi kehonrakentajaksi. Pirteä Shepherd aloitti treenaamisensa verrattain myöhään, sillä kuntoilu alkoi kiinnostaa häntä vasta 71 vuoden iässä. Naisen mielestä urheilu onkin paras tapa nuortua.

– Ikä ei ole mitään muuta kuin numero. Päätin aloittaa 71-vuotiaana kehonrakennuksen. Nuorempana en ollut yhtään urheilullinen, kertoo Ernestine Shepherd videolla.

Nainen ohjaa nykyään kuntoiluryhmää Baltimoren kaupungin kirkossa. Hän kertoo saavansa suurimman ilonsa siitä, että voi auttaa muitakin ihmisiä löytämään terveelliset elämäntavat. Shepherd pyrkii olemaan hyvä roolimalli tekemällä itse sitä mistä puhuu.