19-vuotias Amy Willerton on uusi bikinihottis

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen muodokas kaunotar Amy Willerton nousi aikoinaan otsikoihin teinimissinä, kun Miss Asia Pacific -kisan korealaiset tuomarit olivat ahdistelleet häntä seksuaalisesti. Sittemmin Amy on saanut palstatilaa myös muissa merkeissä.

Amy Willerton voitti nimittäin povipommi Katie Pricen järjestämän Signed By Katie Price -kilpailun ja sai lisää jalansijaa julkisuudessa. Tällä viikolla hänet on kuvattu pariinkin otteeseen lomailemassa Karibialla St. Maartenin saarella yhdessä poikaystävänsä Mohamed Shaweshin kanssa.

Amy Willerton kertoi ahdistelusta myös paikalliselle poliisille, jonka kilpailun järjestäjä kuitenkin lahjoi käteisellä rahalla kaikkien nähden. Myöhemmin Willerton sai tietää, että kansainvälisen mallikilpailun voittajaksi kruunattiin lopulta järjestäjämaan edustaja Miss Etelä-Korea. Palkintosumma oli noin 25.000 dollaria.

– Kun valitimme asiasta, meille kerrottiin ettei meillä ollut mahdollisuuksia kilpailussa mikäli jatkaisimme valittamista. Soitimme poliisille ja näimme kuinka järjestäjä antoi lompakostaan rahaa poliiseille kun he saapuivat, Willerton totesi.