Huh, näin Celine Dion tulkitsee Adelen kappaleen – upea video nettiin

Nettivideot Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpiin ja eniten tienaaviin laulajatähtiin lukeutuva Celine Dion käväisi taannoin konsertoimassa myös Suomessa. Laulajakaunottaren levyjä on myyty kansainvälisesti yli 200 miljoonaa kappaletta. Äskettäin poptähti yhtyi Titanic-näyttelijätär Kate Winsletin mielipiteeseen, ja kertoi My Heart Will Go On -hittikappaleen voivan tehdä hänet sairaaksi.

Nyt 44-vuotias Celine Dion on yllättänyt faninsa tulkitsemalla Las Vegasin keikallaan Adelen tuotantoa. Upeasta äänestään tunnettu laulajatar esitti keikallaan huippusuositun Rolling In The Deep -kappaleen. Dionin tunteikas tulkinta on kuultavissa verkkovideolla.

Dion on aiemmin esittänyt cover-versioita muidenkin artistien kappaleista. Viime vuonna tähti esitti Las Vegasin konsertissaan oman tulkintansa Michael Jacksonin Man In The Mirror -kappaleesta. Dion muisteli edesmennyttä idoliaan myös Ben-kappaleen voimin, ja sai yleisön mukaansa esityksellään.

Kanadalainen Celine Dion, koko nimeltään Celine Marie Claudette Dion, on yksi maailman tunnetuimpia supertähtiä. Hän tuli ranskankielisessä maailmassa tunnetuksi jo teinitähtenä, kun hänen silloinen managerinsa Rene Angelil panttasi talonsa tuottaakseen Celinen esikoisalbumin vuonna 1981. Myöhemmin Dion meni Angelilin kanssa naimisiin ja heille syntyi vuonna 2010 kaksospojat. Hänen tunnetuimpia hittejä ovat My Heart Will Go On ja The Power Of Love.