Julkkiskokin rangaistus kuin Pelkokertoimesta – maistuisiko sinulle?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmankuulu televisiokokki Gordon Ramsay tunnetaan yritysimperiuminsa lisäksi lukuisista televisiosarjoistaan ja ruokakirjoistaan. Brittikokin tunnetuimpiin ruokaohjelmiin lukeutuvat muun muuassa Kurjat kuppilat, Kauhukeittiö ja Masterchef USA.

Nyt eläväisestä temperamentista tunnettu julkkiskokki on mennyt ehkä jo liiallisuuksiin Kauhukeittiö-televisiosarjassa. Gordon Ramsay päätti rangaista kilpailussa hävinnyttä naisten joukkuetta ällöttävin keinoin. Mies pakotti naiset syömään lampaankiveksiä.

Huffington Post -lehden mukaan suurin osa kilpailijoista ei saanut helposti ateriaa alas. Vain Kimmie -niminen kilpailijatar näytti nauttivan eriskummallisesta herkusta. Ramsayn ärhäkkä tempaus muistuttaakin paljon Pelkokerroin-ohjelmaa, jossa kilpailijat pakotetaan maistelemaan luotaantyöntäviä ruokalajeja.

Gordon Ramsay meni naimisiin vuonna 1996 kirjailija Cayetana “Tana” Elizabeth Hutchesonin kanssa. Pariskunnalla on neljä lasta, Megan Jane, Jack Scott, Holly Anna ja Matilda Elizabeth. Julkkiskokki on joutunut useaan otteeseen tekemisiin poliisien kanssa muun muuassa rattijuopumuksen takia. Muutama vuosi sitten televisiokokki päätti silottaa ryppyjään Botox-ruiskeilla ystävänsä Simon Cowellin ehdotuksesta.