Huikea käytännön pila naurattaa – liian noloa itse kokeiltavaksi?

Nettivideot Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Hyviksi havaittuja käytännön piloja on tunnetusti lukemattomia aina kavereiden nolaamisesta vertahyytävään säikäyttelyyn. Nyt eräät opiskelijapojat ovat keksineet astetta vaivaannuttavamman tavan pilailla kanssaopiskelijoiden kustannuksella.

YouTube-videolla esiteltävän pilailun idea on yksinkertainen. Pilassa kävellään entuudestaan tuntemattoman ihmisen rinnalle takaapäin, jonka jälkeen vain sujautetaan oma käsi toisen käteen. Yllättävään ja tuntemattomaan kädestäpitelijään ei nimittäin kovin moni ole varautunut. Kyseistä pilaa ei ehkä kannatakaan kokeilla, jos ei ole aivan varma pilan kohteen reaktion väkivallattomuudesta.

Videolla nähdäänkin monenlaisia reaktioita hämmentävään tuttavuuden tekijään. Osa vain irrottaa nopeasti kätensä ventovieraan otteesta, kun jotkut taas viipyilevästi moikkaavat oudolle lähentelijälle. Ainakin yksi videolle tallennetun pilan uhreista lähtee kuitenkin leikkiin mukaan, sillä eräs opiskelijatyttö jää heiluttelemaan kädestäpitäjän kättä iloisesti.