Kissan tempauksesta tuli YouTube-hitti: ”Eläinmaailman Spider-Man”

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kissaihmiset ovat varmasti tottuneet lemmikkiensä tekemiin erikoisiin temmellyksiin, sillä monet kissat saattavat viihtyä korkeissa ja ahtaissa paikoissa. Nyt erään kissan hauska kävelyhetki on noussut kuukauden aikana nettihitiksi.

YouTube-palvelussa julkaistulla videolla nähdään harmaavalkoinen kissa, joka seisoo jääkaapin päällä. Kissa katsoo ensin kameraan ja sen jälkeen se siirtää katseensa kohti lattiaa. Notkea kissa ei aikaile, vaan se lähtee kävelemään jääkaapin reunaa kohti lattiaa.

Alaspäin kävelevä kissa uhmaa painovoimaa, mutta eläimen asento pysyy vakaana. Kissa ottaa tukea seinästä ja se jopa pysähtyy kesken kävelyretkensä, ja jää tuijottamaan ympärilleen. Video on kerännyt yli kuukaudessa jo yli 800.000 katsojakertaa.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat