Tältä Frendit-sarjan Phoebe näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin televisiosarjoihin lukeutuva Frendit kuopattiin jo vuosia sitten, ja useimmat sarjan tähdistä katosivat saman tien viihdemaailmasta. Yksikään näyttelijöistä ei ole onnistunut tekemään kovin menestyksekästä uraa, sillä myös Jennifer Anistonin ura on ollut viime aikoina laskusuunnassa.

Yksi sarjan rakastetuimmista hahmoista oli Phoeben rooli, jota esitti Lisa Kudrow. Anistonin tapaan hänkään ei ole onnistunut pysymään viihdemaailman huipulla hittisarjan päättymisen jälkeen. Nyt Kudrow on kuitenkin kuvattu Beverly Hillsissä sijaitsevassa The Grove -kauppakeskuksessa, jossa hän vieraili Extra-ohjelman haastattelussa.

Taannoin Yhdysvalloissa tutkittiin Frendit-sarjassa nähtyjä seksisuhteita. Splitsider-julkaisun mukaan sarjan kuusi päähahmoilla oli ohjelman koko historian aikana 236 jaksossa peräti 85 eri seksikumppania. Lukuun on laskettu mukaan ainoastaan ruudussa nähdyt henkilöt, eli dialogit mukaan lukien määrä olisi merkittävästi suurempi.

Eniten seksipartnereita oli – aivan odotetusti – Matt LeBlancin esittämällä Joey Tribbianilla, joka harrasti seksiä 17 eri naisen kanssa. Toiseksi eniten seksikumppaneita oli Lisa Kudrow’n esittämällä Phoebe Buffayllä ja David Schwimmerin esittämällä Ross Gellarilla, joilla molemmilla oli 16 seksikumppania. Anistonin esittämällä Rachel Greenillä oli 14 seksikumppania ja Courteney Coxin esittämällä Monica Gellarilla 13. Peränpitäjäksi jäi Matthew Perryn esittämä Chandler Bing yhdeksällä seksikumppanillaan.