Nicole Coco Austin edusti näyttävästi juhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nicole “Coco” Austin tunnettiin aiemmin lähinnä hiphop-tähti Ice T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon ja pariskunnalle myös oman realityohjelman. Paparazzit ovat alituisesti neitokaisen perässä minne hän meneekin.

Tällä kertaa Coco kuvattiin yhdessä räppärimiehensä kanssa saapumassa Ice T:n ohjaaman ensimmäisen elokuvan, Something from Nothing: The Art of Rap, ensi-iltajuhliin. New Yorkin Lincoln Centerissä järjestettyihin juhliin Coco saapui tapansa mukaan varsin paljastavassa asussa.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.