Selena Gomez ei halua Fifty Shades of Grey -tähdeksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinitähtien kuumaan A-sarjaan lukeutuva laulaja-näyttelijä Selena Gomez kertoi taannoin vetäytyvänsä musiikkiuraltaan. Selena aikoo keskittyä jatkossa näyttelemiseen. Disney-kaunotar tähditti äskettäin Fifty Shades of Grey -erotiikkakirjaa parodioivaa sketsiä.

Nyt 19-vuotias poppari kertoi, ettei hän haluaisi näytellä pääroolia erotiikkakirjaan pohjautuvassa elokuvassa. Selenan mukaan Fifty Shades of Grey -erotiikkakirja on liian ”tulinen” hänen makuunsa. Teinitähti kertoi lukeneensa kyseistä kirjaa muutaman sivun verran, mutta hän jätti sen kesken liian eroottisen sisällön takia.

– Luin kirjasta vain alun, ja sisältö oli todella tulista. En haluaisi näytellä elokuvan pääroolia. En vain pystyisi siihen, se olisi aivan liikaa. Joku vanhempi tulisi valita rooliin, Selena Gomez kertoi MTV News -sivustolle.

Fifty Shades of Grey -erotiikkanovelli on ollut myyntimenestys, jonka seurauksena kirjasta tullaan myös tekemään elokuva. E. L. Jamesin kirjoittamasta kirjasta tullaan julkaisemaan trilogia. Ensimmäinen kirjaosa on myynyt kansainvälisesti yli kymmenen miljoonaa kappaletta.

Selena Gomez aloitti uransa musiikin parissa vuonna 2006. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan on muun muuassa Love You Like a Love Song, Tell Me Something I Don’t Know ja Who Says. Kaunotar on myös esiintynyt lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat Tuhkimotarina 2, Operaatio Prinsessa ja Monte Carlo. Gomez juonsi viime vuoden marraskuussa MTV European Awards -palkintogaalan Irlannissa.