Eddie Murphyn tytär on näyttävä kaunotar – katso rantakuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkikoomikko Eddie Murphy tunnetaan muun muuassa Beverly Hillsin kyttä -elokuvistaan. Tähti on ollut myös ääninäyttelijänä Shrek-animaatioelokuvissa ja Disneyn Mulan-elokuvassa. Murphy onkin yksi Hollywoodin menestyksekkäimpiä tähtiä.

Nyt supertähti on nauttinut lomastaan yhdessä uuden naisystävänsä ja lastensa kanssa Havaijilla. Siellä erityisesti Murphyn tytär Shay sai osakseen paparazzien huomiota, ja syystäkin.

Edward Regan “Eddie” Murphy aloitti uransa stand up -koomikkona ja vuonna 1980 hän liittyi Saturday Night Live -komedia-ohjelman tähtikaartiin. Sittemmin hän on esiintynyt lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat Isi hoitaa, Dreamgirls, Pähkähullu professori 1-2 ja Eläintohtori 1-3. Näyttelijällä on viisi lasta entisen vaimonsa Nicole Mitchell Murphyn kanssa. Hänellä on myös yksi lapsi Spice Girls -yhtyeestä tutun Melanie Brownin kanssa.