Tom Cruisen tytär vauhdissa – henkivartija hätää kärsimässä! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Katie Holmes on keskittynyt viime vuodet näyttelemisen sijaan lähinnä perhe-elämäänsä. Holmesin ura on ollut laskusuhdanteessa siitä lähtien, kun hän avioitui Hollywood-tähti Tom Cruisen kanssa vuonna 2006. Samaan aikaan hänen Suri-tyttärestään on tullut seurattu julkkis.

Suri Cruise on ollut syntymästään saakka otsikoissa, eikä vähiten hemmottelunsa merkeissä. Julkkisvanhempien tiedetään ostaneen tyttärelleen jo yli miljoonan arvosta vaatteita. Surilla on luonnollisesti myös oma henkkivartija, joka on nyt joutunut seuraamaan vauhdikasta pikkuneitiä hengästyttävässä vauhdissa heidän saapuessaan hotellille.

Viime aikoina 34-vuotias Holmes on yrittänyt luoda itselleen hieman rosoisempaa imagoa poseeraamalla rohkeissa lehti- ja mainoskuvissa. Holmes poseerasi taannoin Espanjan Vogue-lehdessä sekä H-Stern -koruvalmistajan mainoskuvissa varsin vähäpukeisena.