Alessandra Ambrosio karisti raskauskilonsa kuukaudessa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippumallien kirkkaimpaan tähtikaartiin lukeutuva Alessandra Ambrosio on nykyisin yksi maailman kauneimmista äideistä, sillä hän synnytti esikoisensa lähes kolme vuotta sitten elokuussa. Synnytyksen jälkeen hän palasi ennätysnopeasti takaisin mallimaailmaan.

Nyt 30-vuotias Alessandra Ambrosio kuvattiin Anja-tyttärensä kanssa Santa Monicassa. Huippumalli näyttää karistaneen raskauskilonsa huimassa ajassa, sillä vielä kuukausi sitten hän oli pyöreässä kunnossa raskauden vuoksi. Noah-pojan synnyttäneen mallikaunottaren vatsanseutu on todella litteässä kunnossa.

Alessandra Ambrosio on tullut tunnetuksi esimerkiksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroista sekä Victoria’s Secret -mallina ja poseerannut alastomana Bruno-leffahahmon kanssa. Hänet valittiin viime vuonna maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Hänet nähtiin taannoin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa. Alessandra tienaa nykyisin noin kuusi miljoonaa dollaria vuodessa.