Antaisitko lapsellesi näin karmivia pehmoleluja? ”Ei lasten silmille”

Lifestyle · Neea Jokinen

Lelukauppojen valikoimasta löytyy nykyisin jos minkälaisia leluvekottimia ja pehmonalleja. Leluhyllyiltä voi joskus löytyä esimerkiksi hyvin pelottavia leluja. Nyt Oddee-sivusto on julkaissut hauskan kuvasarjan karmivista leluista, jotka voivat traumatisoida lapsen mielen.

Kuvasarjassa nähdään muun muuassa Disney-elokuvasta tuttu Bambi-hahmo pehmolelun muodossa. Otoksessa Bambin selässä törröttää verinen veitsi, joka saattaa säikäyttää monen lapsen. Myös vihreä pehmolelu-krokotiili voi pelottaa lapsia, sillä lelun suuaukossa makaa vauva. Katso kaikki kuvat tästä.

Karmivimpien pehmolelujen joukkoon lukeutuu muun muuassa eräs kissalelu, joka näyttää jääneen auton alle. Pehmolelun mahasta nimittäin pursuaa suolia ja muita sisäelimiä. Kuvissa nähdään myös hämmentävä otos Miss Piggy -lelusta, joka on työnnetty lihamyllyyn.