Julianne Hough myöntää: ”Minulla on lahjoja strippaamiseen”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalaisille Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu ammattitanssija ja näyttelijätär Julianne Hough voi olla kuluvan vuoden nousija julkkismarkkinoilla. Hänen uutisoitiin äskettäin loukkaantuneen Rock of Ages -musikaalielokuvan kuvauksissa tanssiessaan Hollywood-kyltin päällä.

Nuori näyttelijätär esittää tulevassa rock-musikaalissa stripparia. Neitokainen on nyt kertonut seksikkäästä roolistaan, ja paljastanut strippaamisen tulevan häneltä luonnostaan. Aistikas tanssiminen on ollut Houghille niin helppoa, että se on saanut naisen pohtimaan jopa entisiä elämiä.

– Minulla on lahjoja strippaamiseen, joten mietinkin kuka olen ollut entisessä elämässäni. En käytä tanssiessani paljonkaan vaatteita. Se on hyvin seksikästä, joten ei ole ollut vaikea päästä tunnelmaan, kertoo Julianne Hough The Insider -lehdelle.

Julianne Hough on kertonut, että hän aikoo säästää neitsyyttään avioliittoon. Mormoniperheessä kasvatettu näyttelijätär kertoi, että hän eli nuoruudessaan kurinalaista elämää. Hän ei muun muuassa saanut seurustella ennen 16 vuoden ikää.

Yhdysvaltojen Utahissa varttunut Julianne Hough on voittanut kaksi kertaa Tanssii tähtien kanssa -kilpailun. Kantrilaulajanakin vaikuttanut neitokainen nousi muutama vuosi sitten otsikoihin, kun hänen uutisoitiin seurustelevan suosikkijuontaja Ryan Seacrestin kanssa. Hänet tullaan näkemään tänä vuonna Rock of Ages -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 15. kesäkuuta. Elokuvan muita tähtiä ovat muun muuassa Tom Cruise , Russell Brand, Catherine Zeta-Jones, Mary J. Blige ja Alec Baldwin.