Karina Derizans paljasti bikinivartalonsa – ja se huomatttiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina maailmalla on lanseerattu lukuisia realitysarjoja, joissa seurataan jonkun tietyn bilehenkisen joukkion elämää. The Jersey Shore on saanut jo useita kopioita, joista suosituinta kuvataan Britanniassa. Äskettäin joukkoon liittyi uutuussarja The Catalina.

Sarjan tähdet ovat poseeranneet innokkaasti paparazzikuvissa heti sarjan alkamisesta saakka. Kaunottarista Karina Derizans on noussut selväksi ykkössuosikiksi, ja nyt hänet on kuvattu bikineissä Miami Beachin rannalla. Mukana menossa oli myös sarjan muita tähtiä.

The Catalina -sarjassa seurataan nuorten aikuisten vauhdikasta elämää Miamin South Beachilla sijaitsevassa The Catalina -hotellissa. Sarjaa esittää Yhdysvalloissa The CW Network. Realitysarja saa ensi-iltansa televisioruuduissa tässä kuussa.