Meikitön Kelly Osbourne esitteli yöpukunsa – katso kuva

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Rocktähti Ozzy Osbournen tyttärenä julkisuuteen noussut Kelly Osbourne on kokenut parin vuoden sisällä hurjan muodonmuutoksen, sillä hän on pudottanut painoaan peräti 25 kiloa. Kelly osallistui vuonna 2009 Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kisaan, jonka myötä hän laihtui hurjasti ja poseerasi yllättäen jopa ensimmäisissä mallikuvissaan.

Nyt Osbournen julkkisperheen tytär on julkaissut Twitter-sivullaan itsestään kuvan, josta häntä ei ole tunnistaa. Kuvassa täysin meikitön Kelly poseeraa pitsinen lempipyjama päällään. Tuoreen kuvan perusteella Osbourne on jopa laihtunut entisestään, sillä tähden vyörärö näyttää jo pelottavan kapealta.

27-vuotias Kelly on uransa aikana ehtinyt kokeilla siipiään monella eri viihteen alalla. Laulamisen ja näyttelemisen lisäksi Osbourne on kunnostautunut myös muodin saralla, sillä hänet valittiin viime vuonna Madonnan Lourdes-tyttären Material Girl -vaatemalliston mainoskasvoksi. Kelly on niittänyt mainetta myös suorasanaisena arvostelijana, sillä hän toimii E!-sivuston muotipoliisina. Kelly on kritisoinut julkisesti muiden muassa Christina Aguileran, Emma Watsonin ja Iso-Britannian herttuattaren Kate Middletonin pukeutumista.