Playboy-pupu yllätti – jättää riisumisen lopullisesti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hugh Hefnerin ex-tyttöystävä Kendra Wilkinson nousi aikoinaan julkkikseksi poseerattuaan nakuna Playboy-lehdelle. Vaalea kaunotar tähditti sittemmin The Girl Next Door -realitysarjaa, joka kertoi Playboy-mogulin kolmesta tyttöystävästä.

Povipommi on lähiaikoina siistinyt tyyliään, ja julistikin äskettäin faniensa pettymykseksi jättävänsä alastomana poseerauksen muille kaunottarille. Kendra kertoo elämänsä muuttuneen avioliittonsa myötä yhä spontaanimmaksi. Tähti ei kuitenkaan näe enää syytä esiintyä paljastelevissa kuvissa.

– Minusta elämässä on muutakin kuin alastomaksi riisuutuminen ja omien rintojen esitteleminen. Elämässäni on nyt syvempiäkin tasoja. Elän spontaanisti, mutta en enää tee topless-poseerauksia, kertoo Kendra Wilkinson Us Weekly -sivustolle.

Kendra Wilkinson oli viime keväänä otsikoissa teini-ikäisenä tekemänsä nakuvideon merkeissä. Ensin hän yritti viritellä videon ympärille suuren luokan kohua, mutta pian selvisi nolo totuus, että Kendra oli itse toteuttanut videon vuotamisen mainostempauksena. Kaunottaren oman Kendra-realitysarjan neljäs tuotantokausi alkoi viime vuoden lokakuussa E!-televisiokanavalla.