Viikon ihastuttavin kissavideo sulattaa sydämet – katso ja ihastu

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

YouTube-palvelun suosituimpien eläinvideoiden tähtinä nähdään suloisia kissoja, jotka temmeltävät omistajiensa kuvaamilla kotivideoilla. Nyt verkossa on levinnyt nopeasti eräs kissavideo, jossa nähdään, kuinka pieni kissanpentu yrittää herättää kaveriaan.

Nettivideolla harmaavalkoinen kissa makaa toverinsa vierellä puupenkillä. Ruskea kisuli nauttii syvästä unesta, kun taas toinen kissanpentu on leikkisällä tuulella. Kissanpentu yrittää herättää toverinsa muun muuassa nuolemalla tämän päätä.

Rennossa asennossa roikkuva eläin ei kuitenkaan anna kissanpennun häiritä uniaan. Hereillä oleva kissanpentu jatkaa yrittämistä ja se muun muuassa näykkiii kaverinsa jalkoja ja päätä. Kissanpentu yrittää läimäistä toveriaan päähän, jolloin se putoaa puupenkin reunalta. Videon lopussa kissanpentu kuitenkin väsähtää ja eläin alkaa koisimaan kaverinsa vierellä hauskassa asennossa.